January 9, 2016

Vrijdag besloot ik, op basis van de weersverwachtingen, om de volgende ochtend mijn eerste landschapsfotografie activiteit van 2016 te ondernemen. De locatie werd Zoutkamp. Toen ik zaterdagochtend wakker werd zagen de voorspellingen er helemaal niet meer zo goed uit, maar toch maar op pad. Eenmaal buiten had ik ook mijn twijfels. Na verloop van tijd worden de eerste kleine beetjes licht zichtbaar en blijkt er in elk geval de nodige tekening in de lucht te zitten. Het schouwspel dat zich uiteindelijk voor mijn ogen voltrok overtrof mijn verwachtingen ruimschoots.┬áDeze foto’s zijn voor mij het bewijs waarom je ook bij twijfel over de omstandigheden, toch gewoon op pad moet gaan!

Golden sunrise - Zoutkamp, NL

Na een kop koffie bij de plaatselijke bakker na afloop was er niets meer wat wees op een mooie ochtend, de wereld was weer grijs….

  • © 2024 Niels Heinis Photography. All Rights Reserved. Any content on this website may only be used after my written permission.
  • Niels Heinis Photography is proudly powered by WordPress.
  • HTML5 valid and CSS valid